Art Mozi Egyesület

Szervezetünkben megtalálhatóak a fővárosi és vidéki artmozik és artfilm-forgalmazó cégek, amelyek fontosnak tartják, hogy minőségi és népszerű művészfilmek, illetve hazai alkotások is minél több vetítésen kerüljenek a mozik műsorára. Honlapunkon a filmszínházak és az aktuális premierek friss információit igyekszünk a tartalmas és értékes filmek iránt rajongó közönség elé tárni.

Az Egyesületről

Hírek
2017/10/06

Október 15-én Európa újra mozizni megy! Az Art Mozik Nemzetközi Szövetsége (CICAE) és az Europa Cinemas második alkalommal rendezi meg az Európai Art Mozi Napot. Az európai film sokféleségét és a művészmozi, mint kulturális tér fontosságát népszerűsíteni hivatott nemzetközi eseményhez 34 ország több mint 1000 művészmozija csatlakozott, köztük az Art Mozi Egyesület tagságából 26 magyarországi művészmozi is. Ezen a napon a résztvevő mozik Európa-szerte változatos filmes programokkal várják a közönséget. Hazánkban négy új európai koprodukcióból és három magyar alkotásból áll a filmkínálat, amelyek közül 4 premier előtt látható az Art Mozi Nap keretében, a mozik ezekből válogatva alakították ki műsorukat.
2017/05/26
2017. március 24-én, folytatva a vidéki tagintézményekbe szervezett szakmai programok jól bevált gyakorlatát, az Art Mozi Egyesület közgyűlését a Váci Mihály Kulturális Központ igazgatójának, Mészáros Szilárd kollégánknak a meghívására a Krúdy Gyula Art Moziban tartottuk.

A szakmai program keretében 11 órától Mészáros Szilárd körbevezette az egybegyűlteket a Váci Mihály Kulturális Központ felújított épületén, majd 12:00-tól megtartottuk az Art Mozi Egyesület 2016. évi beszámolójának közgyűlését.

A közgyűlés hivatalos dokumentumai az alábbi linkekre kattintva letölthetők.Képek az eseményről:
2016/09/26
Október 9-én Európa mozizni megy! Az Art Mozik Nemzetközi Szövetsége (CICAE) és az Europa Cinemas idén első alkalommal rendezi meg az Európai Art Mozi Napot. Az európai film sokféleségét és a művészmozi, mint kulturális tér fontosságát népszerűsíteni hivatott nemzetközi eseményhez 34 ország több mint 1000 művészmozija csatlakozott, köztük a magyar Art Mozi Egyesület 26 mozija is. Ezen a napon a résztvevő mozik Európa-szerte változatos filmes programokkal várják a közönséget.